Mi is a KAQUN?

A KAQUN egy magyar találmány, melyet 15 éven keresztül fejlesztettünk azzal a céllal, hogy annak rendszeres fogyasztása, használata hosszútávon javíthassa életminőségünket. A Kaqun egy egyedülálló szolgáltatás, ami minden egyes vendég számára felejthetetlen élményt nyújt, ugyanakkor egy összetartó közösségben együtt képviseli fő célkitűzésünket, ami nem más, mint az egészségesebb életmód.

UTUNK – mint minden úttörő vállalkozásnak – teli volt kihívásokkal, nehézségekkel, ugyanakkor lehetőségekkel. A KAQUN folyamatosan fejlődött és vált ismertebbé hazánkban és külföldön egyaránt, az igazi áttörést azonban 2015-ben értük el. Ekkor a KAQUN és a szingapúri HYFLUX cégcsoport hosszútávú megállapodást írt alá, amellyel a KAQUN Ázsiában, Ausztráliában és a Közel Keleten is elindulhatott hódító útjára. Ezen a területen a KAQUN víz ELO néven kerül forgalomba, a KAQUN fürdők pedig ELO LAB-ként várják vendégeiket. Stratégiai partnerünk, a HYFLUX, a világ egyik vezető tengervíz sótalanító technológiát alkalmazó cégcsoportja, melynek több földrészen üzemelnek hatalmas sótalanító, ivóvíz kezelő rendszerei, ivóvizet biztosítva a lakosság számára. A Hyflux vízkezelésben az elsők között van a világon, folyamatosan fejleszt, új technológiákat vezet be, ezért vagyunk büszkék arra, hogy a KAQUN technológiát választotta 2015-ben új üzletága beindítására.

Mára már klubjaink megtalálhatóak az Egyesült Államokban, Ázsiában és számos Európai országban is. Magyarországon 7 KAQUN klubban várjuk vendégeinket.

A KAQUN SIKERE 

egy hosszútávú fejlesztésnek köszönhető, melynek alapja a KLINIKAILAG IGAZOLT, JÓTÉKONY hatás. Mi azt valljuk, hogy a KAQUN technológia vizet állít elő, azonban klubjainkban egy élményt adunk át.

Hiszen a Kaqun több mint egy víz.

A KAQUN vízzel kapcsolatban sok tévhit kering a világhálón. Szeretnénk leszögezni és egyértelművé tenni mindenki számára, hogy ez a víz nem gyógyszer és nem csodaszer. Ezzel együtt az tudományos tény, hogy miután bekerül a KAQUN víz a szervezetünkbe, pozitív élettani változásokat tapasztalhatunk.

Mitől egyedi a KAQUNTM?

Nem történik magasnyomású oxigén bevitel az előállítás során!
A KAQUN saját technológiával készíti a KAQUN vízet, melynek előállítása számítógép vezérelt eljárással történik. A gyártás során nem kerülnek felhasználásra kemikáliák.

A KAQUN fürdővíz ugyanezzel a technológiával a helyi vezetékes víz speciális kezelése, szűrése után kerül előállításra.

A sejtlégzés kutatás kezdetei…

Otto Warburg (1883-1970): Német biokémikus a sejtlégzés terén elért kiemelkedő munkájáért 1931-ben megkapta a fiziológiai és orvostudományi Nobel-díjat.

Az utóbbi évtizedekben tudományos evidenciának számít a tudós egykori felismerése, hogy a daganatos sejtek oxigénhiányos közegben tenyésznek igazán. Csak 2004 és 2006 között több mint 500 publikáció jelent meg a világ különböző tudományos szaklapjaiban, a Nature-től az England Medical Journalig, mely ezt a kérdést taglalja és megállapítja hogy az oxigén hiány jelentősen befojásolja a sejtek tumoros átalakulását és negatív hatású a kemo terápia eredményességére. Az oxigén jelenléte tehát létkérdés.

A KAQUN vízzel kapcsolatos vizsgálatok első lépései…

Már a kezdetektől fogva rendre pozitív visszajelzéseket kaptunk a fogyasztóktól a KAQUN víz kedvező élettani és általános közérzet javító hatásáról. Ez indukálta azt az igényt, hogy akreditált, állami, országos hatáskörű intézmények segítségével, olyan vizsgálatok kerüljenek lefolytatásra amelyek tudományos alapon vizsgálják és igazolhatják a megfigyelt élettani hatásokat.

A KAQUN tudományos eredményei

A KAQUN számos in vivo és in vitro vizsgálaton van túl és jelenleg is folynak tanulmányok.

A Kaqun büszke az elért eredményekre.