Ki lesz a századik?

Áprilisban üzletünk KAQUN Pont lett, és elindítottuk www.kaqungelshop.hu webáruházunkat. Köszönjük az eddigi interaktív részvételeteket, bizalmatokat, és rendeléseiteket, melyeket igyekszünk ezután is 1 munkanapon belül eljuttatni hozzátok. hamarosan egy kerek számhoz érkezünk, a 100. megrendelőnk a gél mellett néhány ajándékot is talál majd a csomagban.
Neked van már KAQUN Géled?

Ismerd meg, és nem fogod tudni nélkülözni többé. A gél magas oxigén tartalmú Kaqun víz felhasználásával készül, magában hordozva annak minden előnyös tulajdonságát. Magas víztartalmú hidrogél, használata kellemes, hűsítő hatású. Napi kétszeri használat mellett a bőr élettel teli, bársonyos, puha tapintású, hamvas hatásúvá válik.
Bőrünkben lezajló összes folyamathoz oxigénre van szükségünk (hámképződés, melanin termelés, mirigyek működése). Az egészséges oxigénszint fokozza a bőr egészséges működését és javítja a bőr önmegújító folyamatait is. Vízhiányos száraz bőr, fáradt, érett bőr fokozott stressz hatás, dohányzás okozta szöveti oxigénhiány, gyulladás, felületi sérülés és sok más esetben is a KAQUN gél, magas oxigén és víz tartalma a bőrben kedvező élettani hatást fejt ki.
#kaqungelshop #kaqungel_hu #aranygel #kaqun #probaldki#kileszaszazadik #nekediskell #kaqunwebshop #kaqungél#kaqungoldgel #ajandek #egeszseg #oxigen #kaqun.water #kaqunlife#kaqungel #kaqungold #kaqunnatural #netklikk
KAQUN GÉL @kaqungel_hu

KAQUN hírek, infók

Vélemény, hozzászólás?

Comment
Name*
Mail*
Website*