Szeretnél egy ajándékot? Megajándékoznál valakit? Segítünk.

Ha Facebook oldalunk követője vagy, jelölj meg Facebook bejegyzésünkben egy barátodat, akit megajándékoznál egy KAQUN géllel. 4 hetes promóciónkban minden kedden megajándékozunk valakit és az általa megjelölt személyt egy KAQUN Natural Géllel. (Ha még nem vagy követőnk, akkor csak egy kattintás, hogy az legyél.)
Többet szeretnél?
Ha már ismered a KAQUN géleket, használtad is, írd ide a tapasztalataidat, nem fogjuk cenzúrázni a hozzászólásokat, akár pozitív, akár negatív véleményed van a gélről itt az ideje, hogy megosszad a többiekkel. Bízunk a gélben, ismerjük a hatásait, így nyugodtan várjuk a hozzászólásokat.
4 hét múlva egy KAQUN Gold Géllel ajándékozunk meg valakit, aki megosztotta tapasztalatait a KAQUN gélről.
Fokozzuk?
Készíts egy (vagy több) szelfit, és tageld be a KaqunGélShopot #kaqungelshop #kaqungel_hu @kaqungelshop akár facebookon, akár instagramon, jelölj meg benne minket, és ahány képet feltettél annyiszor kerül a neved a kalapba, és szintén KAQUN Gold Gélt ajándékozunk a megosztók közül valakinek.

A nagy sikerű egyet fizet – kettőt kap akciónk már csak néhány napig tart, most 7500 Ft-ért két Kaqun gélt kapsz, vagy a kosárba helyezéskor választhatsz egy értékes ajándékot, melynek árát a rendszer azonnal le is vonja a kosár végösszegéből. A választható ajándékok a www.kaqungelshop.hu/ajandek oldalon megtekinthetők.

Hamarosan anyák napja, ha most vásárolsz KAQUN Gélt, a másodikat Édesanyádnak ajándékozhatod.

Legyél a követőnk, hívd meg barátaidat is, mindig lesz valami meglepetésünk!

https://www.kaqungelshop.hu

KAQUN hírek, infók

Vélemény, hozzászólás?

Comment
Name*
Mail*
Website*